Home » Fitness magazine » Natuurlijke supplementen » Wat is de lever en de gezondheid van de lever

Wat is de lever en de gezondheid van de lever

De lever is de grootste klier in het menselijk lichaam, donker rood, de rechterkant van de buik in beslag neemt en in de volwassene bereikt een geschatte gewicht van n/a g. In de lever toont twee gezichten: een bovenste, convexe, die gehecht is aan het middenrif, en een lagere, concave vorm, die gedeeltelijk op de maag en darm wordt ondersteund.

Er zijn drie H-vormige groeven die de lever in vier kwabben, die, elk op zijn beurt, is verdeeld in verschillende lobules verdelen in de laatste kant…

De lever speelt in het menselijk lichaam met meerdere functies:

1. Ontgiftende functie: alle giftige stoffen die de lever van de maag en darmen bereiken worden omgezet in stoffen die schadelijk zijn voor het lichaam, die vervolgens wordt uitgescheiden buiten.

2. Blaas functie: de lever produceert dagelijks ongeveer 750 cm3 van een zeer belangrijke stof in het spijsverteringsproces, gal genoemd. Dit bevat geen spijsverteringsenzymen, maar het belang ervan in de spijsvertering wordt bepaald door de inhoud ervan in galzouten, die de vertering van vet druppels vergemakkelijken en zijn oplosbaar eindproducten van de vertering van vetten zelf zodat de lymfevaten via de intestinal mucosa kunnen doorgeven.
3. Rol de samenvatting: De lever is betrokken bij de synthese van vitamine K, essentieel in de bloedstolling proces, en ook spraakuitvoer ureum van ammoniak gevormd tijdens de spijsvertering, ureum in de urine worden geëlimineerd.

Symptomen van een geïrriteerde lever

Waarneembare symptomen van milde lever dysfunctie zelfs wanneer de resultaten van de tests van het bloed normaal zijn. De analyse normaal gesproken uitgevoerd door artsen om te controleren op de lever zijn niet erg nauwkeurig en dat zoeken leverschade eerder dan functie.

Lever storing van de karakteristieke symptomen zijn:

Slechte spijsvertering, opgeblazen gevoel, vooral na vette voedingsmiddelen, misselijkheid toenemen rond de buik en constipatie.
Onaangename stemmingswisselingen, depressie, mistig gedachten en verminderde concentratie en geheugen. Als de lever werkt hard, buitensporige hoeveelheid toxische agentia vindt zijn weg in de bloedbaan en hersenfunctie kunnen beïnvloeden.

Allergische aandoeningen zoals koorts, netelroos, huiduitslag en astma.
Hoofdpijn. Helaas, pijnstillers kunnen verergeren de lever als dit de instantie die verantwoordelijk is is voor het breken van de structuur van alle drugs.
Hoge bloeddruk en / of vochtretentie. Dit kan worden moeilijk te controleren door medische therapie. Hypoglykemie of suiker in het bloed unstable.

Vermoeidheid en chronische vermoeidheidssyndroom.

Buitensporige lichaamstemperatuur, die geassocieerd met zweten of zware transpiratie worden kan.

Lage tolerantie alcohol en sommige medicijnen zoals antibiotica.

Essentiële beginselen om lever functie te verbeteren

1. – Aandacht te schenken aan uw lichaam. Eet niet als niet hongerig. Vindt plaats in natuurlijk sap, fruit, een kleine salade of een glas water. Evenzo verhongeren niet als je eetlust. Veel mensen hun schema’s rond de klok voedsel plan en zal eten bijvoorbeeld bij 8: 00 am, om 1: 00 uur en 7: 00 pm., regen of zonneschijn, in eetlust of niet. Het is veel gezonder voedsel te stel uw schema rond uw eetlust en geef korte metten gemaakt om naar te kijken. Als u de gewoonte van het eten van regelmatige maaltijden wanneer niet hongerig, uw lever werken te veel en in feite lijden met overmatig drukte.

n/a Tot 12 glazen gewoon water drinken, aangezien het helpt reinigen de lever en de nieren en gewicht te verliezen. Het lichaam nodig heeft kleine, frequente sips van water, anders de cellen krimpen voorgedaan bij dehydratering en hun membranen droog.

3. – Eet niet als je gespannen of angstig voelen omdat voor deze Staten de bloedbaan van de ingewanden en de lever is doorgeschakeld naar andere lichaamsgebieden van het.

4. – Proberen te vers en vrij van pesticiden zoveel mogelijk consumeren. Als je eet eieren en kip, die altijd koppels.
Koop producten die bevatten natuurlijke ingrediënten en voorkomen van verwerkte levensmiddelen die kunstmatige chemische stoffen zoals conserveermiddelen, kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen.

5. – eiwitten krijgen uit verschillende bronnen, inclusief peulvruchten. De lever zuiveringen dieet bevat enkele kip (bij voorkeur pluimvee), vis en eieren [dat is om nieuwkomers in de gezond leven met een staat van overgang.] Hoe dan ook, er zijn vele gerechten waarin de eiwit is verkregen van peulvruchten, granen, granen, noten en zaden. Premier eiwitten uit de combinatie van deze bronnen zijn de dierlijke eiwitten zo volledig en bevatten alle 8 essentiële aminozuren.Andere artikelen "Natuurlijke supplementen"Recente artikelen

Verpleging banen zijn nog steeds een van de hoge betaalde banen vandaag in de VS en andere delen van de wereld. Als u zou willen krijgen betaald meer voor elk uur dat u het werk dan nursing carrière is een van de aanbevolen banen waar u kunt genieten van aantrekkelijke betaling pakket en beloningen. Rekening dat bij de toepassing voor deze baan, er talrijke essentiële dingen die u weten zijn... Lees de rest van dit item »
Zijn de minste items te vergeten als verpakking voor een ski-vakantie ski kleding en de Ski’s. Maar aangezien womens ski kleding een dergelijke enorme entiteit is, skiër neigt om te vergeten andere kleine ski kleding zoals handschoenen, hoofddeksels en wanten. Skiër moet niet onderschatting het comfort dat dit kleine ski kleding biedt, zeker zij zijn niet significant als de ski jas en de... Lees de rest van dit item »
Wilt uitvoeren vanuit het comfort van uw verblijf? Wilt bereiken monetaire vrijheid van het gemak van uw verblijf? Lijken niet verder! On-line component time banen verspreiden zich als een wild vuur. Het beste deel is dat er niet alleen de totale tijd banen, maar ook de gecontracteerde component tijd thuis banen en onderneming-voornamelijk gebaseerd part time uitvoeren op eigenschap banen die... Lees de rest van dit item »

How To Make Money met Cyber Sequencer

De Cyber Sequencer muziek productiestudio is een waardige investering voor elk type muziek mix liefhebber. Voor minder dan $200 – een professional, amateur of zelfs een loutere muziek fan originele maken kunt beats, instrumenten en zang toevoegen of maken mash ups van monster nummers opgenomen in het pakket, alsmede van zijn eigen muziekbibliotheek. Analoge mixers zijn duur en zelfs kan... Lees de rest van dit item »
Aanpakken van klantenservice in fysieke archieven lijkt te worden uitdagend genoeg voor retailers. Vriendelijk personeel, veel voorraad, en vergevingsgezind return policies zijn slechts een paar van de functies die hebben klanten terugkomen. Maar hoe kan een al onpersoonlijke winkelervaring (online) aan haar klanten in de dezelfde manier? Een heleboel mensen wenden zich tot online winkelen... Lees de rest van dit item »

De hete lijst van 2011 Golf Equipment

Elk jaar, zou er sommige grote golf clubs uit de wereld top golf producenten, zoals TaylorMade, Ping, Titleis, Callaway, Mizuno en anderen. In deze nieuwe 2011, zal er ongetwijfeld een groot aantal golf clubs die in de golf markt lanceren. Hier is de lijst van de 2011 hete korting golfuitrusting, die de aanbevolen clubs door Golf Digest, de beroemde Amerikaanse golf magazine bedrijf is. De... Lees de rest van dit item »
Als u affiliate marketing er de praktijk is echt een doel, om te delen met uw potentiële kopers van een oplossing of aanbieding en te produceren als een hoop geld uit de online campagnes als haalbare niet zou u stemmen? Maar hey, benieuwd waarom vindt u dus verschillende getuigenissen landing in uw e-mail en op het net met verwijzing naar mensen maken van 5 cijfers in een week met behulp van... Lees de rest van dit item »
Groene thee voor ADHD heeft aangetrokken veel aandacht de laatste tijd. Er zijn ouders die hebben geprobeerd dit met hun kinderen met ADHD en hebben gevonden dat het de hyperactiviteit, rusteloosheid en het stilzitten kalmeren. Zoals groene thee ook een krachtige antioxidant is omdat het flavonols bevat, het is ook nuttig als een anti veroudering aanvullen en kan fungeren als beschermend schild... Lees de rest van dit item »

LPN Nursing scholen

LPN verpleegkundige of licentie praktische verpleegkundige scholen worden gevonden helemaal over de Verenigde Staten. Kiezen uit de verschillende LPN scholen moet niet gerelateerd zijn moeilijk zodra je over de verschillende aspecten zorgen aan de school voordat op zoek naar de toelating tot de school. Na de voltooiing van het programma in een LPN nursing school, u kunt zoeken naar werk als een... Lees de rest van dit item »
Groeiende kale is helemaal niet ongewoon voor mensen, zowel mannelijke als vrouwelijke, als kaalheid of louter haar dunner komt aan mensen samen met leeftijd of als gevolg van een ziekte kan worden. In tegenstelling tot vrouwen echter waarvan haar dunne gelijkmatig over het hoofd, mannen lijden een duidelijker patroon van kaalheid. Vandaar, de voorwaarde mannelijke patroon kaalheid, a.k.a... Lees de rest van dit item »