Home » Financiën opleiding » Ik wil krijgen in investeringen in onroerend goed maar

Ik wil krijgen in investeringen in onroerend goed maar

Veel mensen voelen invoeren van de investeringen in onroerend goed markt een ontmoedigend vooruitzicht, en uit ervaring veel mensen vinden de financiering opties de meest uitdagende, dus hier enkele fundamentele Veelgestelde vragen met betrekking tot commerciële hypotheken zijn.

Is het de juiste optie te nemen uit een commerciële hypotheek? Alle persoonlijke omstandigheden verschillen, maar in het algemeen voorwaarden nemen op een commerciële hypotheek heeft vele voordelen voor een bedrijf. U zou uw eigen lokalen, vanzelfsprekend, zelf niet hoeft te rekenen op verhuur contracten en tegelijkertijd de eigen een waardevolle troef die waarschijnlijk in waarde in de tijd toenemen zou. Als of wanneer u tot slot besluit uw kantoor, fabriek of magazijn te verkopen kon u profiteren van een meerwaarde op de verkoop.

Een commerciële hypotheek zou kunnen veel meer lange termijn denken, het huren van een plaats van werk zal alleen toestaan korte tot middellange termijn planning zoals u zal niet hoe veel de huur weten op een vernieuwing datum in de toekomst stijgen. Met maandelijkse hypotheekbetalingen het bedrag betaald zal worden stabiel, (vooral als je een tracker tarief krijgen kunt) over een veel langere periode van tijd, tot vaststelling van kosten en waardoor stichtingen in andere gebieden te worden ingesteld.

Als u en uw bedrijf zal worden van de enige eigenaar van deze eigenschap, en als u grote met de bedoeling van de uitbreiding op een later tijdstip hebben gekocht maar niet de ruimte gebruikt op dit moment, onderverhuurd die ruimte om een nieuwe stroom van de winst te openen. Zelfs als het slechts één huurder of meerdere, het zou kunnen dekken de meeste of alle uw commerciële hypotheek aflossingen, waardoor het een slimme zakelijke beslissing.

Wat zijn de voordelen van een commerciële hypotheek? Fiscale aftrekbaarheid op commerciële hypotheek aflossingen is de beste plaats om te beginnen. Op veel, maar niet elke, commerciële hypotheek belasting kan worden teruggevorderd als een fiscale last en afgetrokken wanneer uw bruto winst aan het einde van het jaar worden berekend.

Ten tweede, een commerciële hypotheek te nemen kunt u behoudt de controle over uw bedrijf. In plaats van de verkoop van een belang in uw bedrijf in ruil voor een kapitaalinjectie, via een commerciële hypotheek lenen kunt u het geld nodig je hebt zonder afstand te doen van een deel van uw bedrijf.

Als al zijn een paar keer wordt aangegeven, commerciële hypotheken algehele stabieler dan huren als kunt u plannen op langere termijn voor kosten dan elk jaar of jaren om te zien hoeveel de huur zal toenemen.

Die verantwoordelijkheid ligt met in het bedrijf voor de commerciële hypotheek? Deze vraag alle hangt af van de Commandostructuur binnen uw bedrijf, hoewel het altijd zal worden met wie op de top van de piramide is. Partners in een bedrijf zal zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor alle commerciële hypotheek, terwijl een eenmanszaak alle de last hebben zal te behandelen.

Verantwoordelijkheid is veel anders in een bedrijfsstructuur met talrijke director’s, elk zal moeten instemmen met een ‘director’s garantie’ geven. Met deze garantie, elke bestuurder belooft te nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid voor de lening aan de kredietgever, dit is noodzakelijk met bijna alle geldschieters nu.

Hoeveel en Over wat termijn kan ik lenen? Commerciële hypotheken hebben een kortere termijn dan residentieel, met een maximale termijn van 20 jaar; Dit zou kunnen worden verminderd tot 15 jaar indien het gebouw heel oud is. Rente enige hypotheken zijn beschikbaar, maar ze zullen alleen in het algemeen belang worden alleen voor de eerste jaren van de hypotheek en vervolgens terugkeren naar een kapitaal hypotheek, om te helpen het bedrijf krijgen up and running.

Hoe lager de lening aan waarde (LTV) percentage, hoe beter de kans van een commerciële hypotheek wordt goedgekeurd. Dus hoe meer kun je vooraan in de storting hoe beter uw kansen, voor commerciële hypotheken, de minimum storting zal gemiddeld ergens tussen 20-30%, met 20% wordt het absolute minimum, hoger dan voor een woning en hypotheek. Ook hebben een grotere storting resulteert in lagere rentetarieven voor de hypotheek, duizenden ponden te besparen op de lange termijn voor uw bedrijf.Andere artikelen "Financiën opleiding"Recente artikelen

De problemen die voortvloeien uit loodgeneratie kunnen bedrijven uit genieten succes in business-to-business (B2B) marketing belemmeren. Soms, na een all-out en zwoegen-gedragen inspanning, kan de verondersteld-to-be emmer van gekwalificeerde verkoopleads blijken te zijn teleurstellend vooruitzichten van lage kwaliteit. Na een programma, kan een organisatie hebben verbruikt een enorme... Lees de rest van dit item »
Hoe verandert klimaat Effect gezondheid van de mens? We horen veel over wel of niet opwarming een echte is of fenomeen, gedacht hoe opwarming zal invloed op het milieu, en hoe mensen zijn bij te dragen aan wereldwijde waarschuwing. Wat hebben we niet gehoord zo veel over, is hoe de klimaatverandering in het algemeen menselijke gezondheid beïnvloedt, of wat, als er iets, mens kunnen doen om te... Lees de rest van dit item »
Meest populaire gebruik van commerciële popcorn machines is in theaters, die voornamelijk bestaat uit drie knoppen die nodig zijn voor de werking van de machine commerciële popcorn nauwkeurig. Deze drie schakelaars zijn gemonteerd in de buurt van de top voorzijde van de commerciële popcorn machine, waaronder de belangrijkste knop is First knop die vereist voor verwarming is geplaatst. Juiste... Lees de rest van dit item »
DVD spelers maken ons afscheid van saaie tijd op onze manier om te reizen of zaken. Auto’s met DVD-spelers zijn niet meer het exclusieve fenomeen van coaches. Vele particuliere auto’s zijn geïnstalleerd dit soort apparaat. Er zijn een groot aantal auto DVD’s op de markt. En ze verschillen in prijzen, verschillende typen, grootten en extra functies. Bent u op zoek te... Lees de rest van dit item »

Het kiezen van passende rolstoel

Veel mensen geconfronteerd de uitdagende wereld van een gehandicapt, zijn er vele personen die doelcellen aan een rolstoel voor mobiliteit. Een gehandicapte die moet vertrouwen op een rolstoel om dagelijkse activiteiten te doen vindt veel openbare plaatsen die zijn moeilijk te krijgen. Voorstellen dat in een situatie waar uw verkeer is beperkt tot uw huis en nauwelijks hebt u toegang tot de... Lees de rest van dit item »
Als u de optie van een Business auto of voertuig uitkering uit bedrijf hebt, moet u om te controleren hoeveel belasting Automobile Company (of voordeel In natura belasting zoals ook wordt erkend) dat u zou betalen moeten je een zakelijke voertuig accepteren en ga na ongeacht of te gaan voor de Business auto auto parasols of contant geld. Je zou veel beter af de auto toelage te nemen en een auto... Lees de rest van dit item »

Voeding feiten voor aardbeien

Aardbeien zijn niet alleen lekker maar buitengewoon vindingrijk ook. Ze zijn verpakt met een heleboel essentiële voeding die het lichaam nodig. Geen verrassing zij zijn beroemd als “Koningin van fruit”. Wanneer de betreffende over aardbeien voeding, zult u ontdekken dat geen vrucht is gevuld met beter dieet punch dan aardbeien. Het is moeilijk om te overwegen dat iets zo smakelijk... Lees de rest van dit item »

Hoe natuurlijk lager Cholesterol

De National Institutes of Health (NIH) beveelt een sterolen en stanol inname van n/a mg per dag als onderdeel van een laag in verzadigd vet en cholesterol die tal van oplosbare vezels, oefening, en gewichtsverlies bevat dieet. BELANGRIJKE UPDATE: Doctor’s gratis presentatie over het natuurlijk en veilig keren hart-en vaatziekten en lagere Cholesterol. Klik hier of bezoek... Lees de rest van dit item »
De werkelijke huisvrouwen van Beverly Hills Review: “Draai, draaien, schakelen” Met een meer aflevering te gaan in het eerste seizoen van The Real Housewives of Beverly Hills, kunnen de meesten van ons weg lopen echt graven Kyle, Lisa, Taylor, Kim en Adrienne. En na gisteravond, misschien Camille. Dingen schopte met een rustig diner bij Villa Blanca voor Kyle en Lisa. Kyle, die... Lees de rest van dit item »
Een team van National Hockey League, Toronto Maple Leafs is gevestigd in Toronto, Ontario, Canada en geliefd bij veel Canadezen. Komen als een van de NHL noordoosten divisie van de Eastern Conference. Op hetzelfde moment, ze zijn een team van de “Oorspronkelijke zes” leden van de NHL, publiek bekend is als de Toronto Maple Leaf Hockey Club en van Maple Leaf Sports &... Lees de rest van dit item »