Home » Goede computers » Mobiele software » How to convert WMV naar MP4, FLV, MOV, etc op Mac

How to convert WMV naar MP4, FLV, MOV, etc op Mac

Windows Media Video (WMV) is een gecomprimeerde video compressie-indeling voor verscheidene gepatenteerde codecs ontwikkeld door Microsoft. Dit bestandstype is populair voor gebruik op websites en andere toepassingen die video online streamen. Echter, Windows Media Video (WMV) is de meest erkende videoformaat binnen de familie WMV. Gebruik van de term WMV vaak verwijst naar de Microsoft Windows Media-videocodec alleen.

Voor Mac-gebruikers, het is een beetje hoofd-krabben, omdat alleen de volgende Mac-programma’s kunnen WMV-bestanden openen: Microsoft Windows Media Player, Apple QuickTime Player (met Flip4Mac WMV componenten) en webbrowsers met Flip4Mac WMV plug-in.

Dan de vraag langs als volgt komt: hoe WMV converteren naar MOV voor QuickTime, iMovie en Final Cut Pro op Mac? How to convert WMV naar FLV voor YouTube en andere video-sharing website? How to convert WMV naar MP4 Mac voor playback op iPod, iPhone, iPad en andere draagbare apparaten?

Om te zetten WMV bestanden, MacX Video Converter Pro kan worden beschouwd als een krachtige WMV video converter op Mac, het beschikt over converteren WMV video naar MOV, WMV naar FLV, WMV naar MP4, etc met hoge conversie snelheid en prachtige output kwaliteit.

Voor meer informatie over MacX Video Converter Pro, bezoek: http://www.macxdvd.com/mac-video-converter-pro/

How to convert WMV naar MP4, FLV, MOV, etc op Mac

Stap 1: Laden WMV bestanden naar Video Converter voor Mac

In het hoofdmenu, kies “Bestand toevoegen” om te zoeken naar de WMV-bestanden die u wilt converteren.

Stap 2: Kies de outputformaat

Selecteer de uitgang video die u wenst. U kunt “SD Video” in de eerste plaats onder deze categorie, kan je opgegeven video-indeling u nodig, kies “naar MP4″, “naar YouTube (FLV)”, “naar MOV” enz.

Stap 3: Selecteer Output Directory

Klik op de knop “Bladeren” in de output gebied instellen en selecteer een doelmap op te slaan uw geconverteerde video.

Stap 4: Start converteren

Klik op “Start” knop om te beginnen met het omzetten. U kunt de voortgang van de conversie bekijken en het omzettende proces op elk moment annuleren.

Opmerking: Deze Mac WMV video converter kan WMV video converteren naar alle populaire video formaten voor iPod, iPhone, PSP, PS3, Apple TV, Zune, Creative Zen, Xbox, enzovoort. Als u niet welke formaten uw apparaat ondersteunt weet, kunt u alleen het formaat volgens de naam van uw apparaat selecteren.

Als een veelzijdige Mac video convertorsoftware, MacX Video Converter Pro converteert video WMV-bestanden, maar ondersteunt ook onder een rijkdom van HD & SD video formaten, inclusief MKV, M2TS, MTS, AVCHD, H.264/MPEG-4 AVC, AVI, MPEG, MP4, WMV, MOV, FLV, RM, RMVB, WebM, Google TV, en veel meer.Andere artikelen "Mobiele software"Recente artikelen

Bloed kalium brengt in aanzienlijk extra zuurstof direct in weefsels en die is vereist voor fatsoenlijke cel functionaliteit zo goed als uitscheiding van giftige stoffen. Bovendien, bloed kalium genereert een alkalische zuiver natuurlijke milieu buitenkant en binnenkant van de cel dat helpt verdedigende celwanden van schadelijke bacteriën, schimmel infectie, en ook andere ziekteverwekkers. Bloed... Lees de rest van dit item »

FxStat gedetailleerde analyse

Nieuwe statistieken We hebben onlangs nieuwe functies toegevoegd aan het tabblad “Trading Statement”. Deze nieuwe functies zal helpen elk lid te maken van een meer diepgaande analyse van enige prestatie in een oogopslag. In de “Top performer” grafiek ziet de handelaar zijn prestaties per valuta verhandeld. Het is de beste manier om te zien welke valuta heeft een... Lees de rest van dit item »
Vorige week zag ik deze verklaring in een online advertentie, “Verdienen $ n/a per Week In uw ondergoed” en het deed me denken over wat ik verkeerd gedaan voor zo lang. Ik heb al moeite voor een lange tijd, wanhopig proberen om iets werken online te krijgen en ik weet dat ik niet alleen met deze strijd ben. Wanneer ik eindelijk geprobeerd alles wat ik kon bedenken over en nog... Lees de rest van dit item »
De grootste verandering in de afgelopen paar jaar als het gaat om het internet en de manier waarop mensen het gebruiken is de stijging van de sociale media-netwerken. U heb web sites zoals Facebook, Myspace, Twitter en anderen krijgen grote in wat overnachting lijkt. Facebook en Twitter zijn zeker de twee dat vanaf het pak hebben gebroken en zijn geworden enorme zoveel websites gaan. Wanneer... Lees de rest van dit item »
mobiele telefoons zijn steeds meer en meer populair deze dagen. De vooruitgang in mobiele technologie raakt de hoogte. Met de ontwikkeling van de technologie allen rond krijgt u nieuwste ontwikkelingen zo nu en dan, in het mobiele veld ook. Mobile is niet meer alleen een pratende instrument. Vandaag, is het een volledige gadget met alle nieuwste functies en high-tech vooruitgang die een... Lees de rest van dit item »
Golfkarretjes zijn een essentieel onderdeel van het spel. Ze komen in verschillende designs en technologieën. Enkele van de hoogste fabrikanten in de Verenigde Staten hebben de technologisch geavanceerde versie van de elektrische golf carts ingevoerd. Deze golfspel wagen zijn tactisch vervaardigd en gecontroleerd door de afstandsbediening. Sommige modellen beschikken over zowel de externe als de... Lees de rest van dit item »

Budgethotels In Lakshadweep

Gelegen in India’s Zuid-westelijke grens, Lakshadweep archipel kan lijken onbeduidend stippen op India’s kaart, maar natuurliefhebbers beschouwen het als fonkelende diamant sinds het nog onaangeroerd door de handen van de zogenaamde vooruitgang en industrialisatie. De witte stranden, schone, heldere water, prachtige koraalriffen en gouden zandstranden doctoren iedere toerist. ... Lees de rest van dit item »
Horoscoop is een van de bijna alle noodzakelijke aspecten van astrologie, in neuro-wetenschappelijke wetenschap. Het is zeer belangrijk omdat het is over het algemeen onderzoeken door gewoon consument in een verscheidenheid van plaatsen met geassorteerde houdingen plus etnische groepen. Horoscoop compatibiliteit binnen verslagen rapporten, Kranten, webzines is ingediend, alsmede sites dankzij... Lees de rest van dit item »
Terwijl de begunstigde methode magnetron koken is geworden voor veel mensen, vooral degenen die in een haast, zijn er veel omstandigheden waarin er geen substituut voor een traditionele fornuis kan worden. Aanbieden van veelzijdigheid en stijl, betekent hedendaagse fornuizen dat, ongeacht of de kok een beginner of een expert is, het is gemakkelijk te bereiken fantastische resultaten, en zo veel... Lees de rest van dit item »

Stop overmatig zweten Tips

Transpiratie of zweten is de zoogdieren productie en de uitscheiding van opgeloste vaste stoffen en water door klieren van de huid. Zweten is voornamelijk een natuurlijke gebeurtenis, die bij de mens, is vereist om thermo verordening te gebeuren. Iemands verdampte zweet kunnen produceren een koeling is effect op de huid, dus de heter hun milieu, hoe meer ze zweet. Echter, wanneer transpiratie de... Lees de rest van dit item »