Home » Fitness magazine » Blootstelling aan asbest – kan het gebeuren voor U?

Blootstelling aan asbest – kan het gebeuren voor U?

Er zijn een heleboel manieren dat een persoon kan worden blootgesteld aan asbest. Meeste vaak asbestblootstelling resultaten wanneer iemand inhaleert of slikt de asbeststof of asbest vezels die in de lucht zijn.

Als dit bij u gebeurt zal uw lichaam hebben een veel moeite proberen om te verdrijven de asbest deeltjes. De vezels kunnen indienen in de voeringen van uw longen, het hart, of de buik. Dan, als ze worden ingediend in je lichaam, irritatie en ontsteking zullen de onvermijdelijke resultaat. Nog meer ernstige nadelige gezondheidseffecten kunnen gebeuren, maar het vaak niet voor tien tot twintig jaar of meer.

Het lichaam kan niet breken van asbest vezels. Zij blijven een bron van irritatie voor zo lang als ze in je lichaam zijn. Dit irritatie kan leiden tot longkanker, mesothelioom, asbestose en een hoger risico op het krijgen van een scala van extra ziekten.

Maar hoe doet dit allemaal gebeuren?

Er zijn een aantal manieren dat u asbest vezels kan inslikken. De meest voorkomende manier het wordt geconsumeerd is via drinkwater. Wanneer u hebben ingeslikt asbest kan het verhogen van uw risico van darmkanker, keel en maag.

Natuurlijk voorkomende asbest

Asbest is een natuurlijk mineraal. Het is gevonden in veel gebieden in de VS. Hoewel natuurlijk voorkomende asbest is over het algemeen slechts een kleine bedreiging voor uw gezondheid als het ongestoord, zijn er een aantal gebieden rond het land waar mensen slachtoffer zijn geworden van asbest gerelateerde ziekten omdat ze werden blootgesteld aan asbest in zijn natuurlijke staat.

Veel van natuurlijk voorkomende asbest kan worden gevonden in Californië. Het is zo in Californië dichtbij de bodem oppervlak in sommige gebieden dat het gemakkelijk kan worden verstoord. Als het wordt verstoord door dingen zoals de bouw, de wind, landschapsarchitectuur, enz, worden vaak de asbest deeltjes lucht. Als dat gebeurt zullen ze een gevaar voor de gezondheid.

Echter, gebeurt het gemeenschappelijkste type van blootstelling aan asbest op het werk. Beroepsmatige blootstelling aan asbest is gemeenschappelijk onder mijnwerkers, mensen die in de scheepswerven, rem mechanica werkte, mensen die werkte voor bedrijven die vervaardigd asbestproducten, mensen in de bouwsector, de sloop industrie en meer.

Aangezien de meerderheid van de blootstelling aan asbest is opgetreden in beroepsmatige instellingen, is een van de eerste dingen die moeten worden gedaan door iemand die is gediagnosticeerd met een asbest gerelateerde ziekte het controleren van hun werkgelegenheid geschiedenis. Dat is omdat als u het slachtoffer van mesothelioom, asbestose, enz bent, en u verworven de levensbedreigende ziekte als gevolg van nalatigheid van uw werkgever u mogelijk is om verantwoording van het bedrijf. Als zo zou kunnen u een aanzienlijke afwikkeling of een uitspraak door een asbest rechtszaak ontvangen.

Helaas, de levensverwachting voor iemand die is gediagnosticeerd met een asbest gerelateerde ziekte wordt meestal gemeten in maanden in plaats van jaren of decennia. Zodat u zal moet een aanzienlijke hoeveelheid geld om niet alleen zorgen voor uw medische kosten, maar uw gezin zodra u zijn bezweken aan de ziekte.Andere artikelen "Fitness magazine"Recente artikelen

Nu zijn hier een heleboel redenen waarom zou een soortgelijk aan te erkennen dat meer over een positieve telefoongesprek. Het is ook omdat ze denken hun man dat of vrouw is vreemdgaan op hen of misschien ze denken dat ze worden gestalkt door een positief persoon. Ongeacht wat uw redenen kunnen worden, als je wens om meer info over een positieve telefoonnummer, dan u kijken moet naar een reverse... Lees de rest van dit item »

Ratchaprapha Dam in Khao SoK

Na een week in Khao Sok in Surat Thani in Thailand bezocht mijn man en ik de Ratchaprapha Dam, die in het nationaal park. Het is ook bekend als. de Chieo Lan Dam en is absoluut een bezoek waard. Bijna dammen mij zijn nogal saai om te bezoeken, maar deze dam heeft sommige natuurlijke schoonheden te zien. De dam is een rots en klei dam, die ongeveer 91 meter hoog en 759 meter lang. Het landschap... Lees de rest van dit item »

Laat vergelijk gebed Vs. meditatie

Christendom heeft genomen een afstraffing in recente jaren, terwijl Boeddhisme en vooral de ‘Zen’ smaak van het, eerder chique is geworden. Ik vermeld dat net als een observatie van de menigte van westerlingen ik heb hing uit met en van de media in het algemeen. Ik ben niet hier het schrijven te bevorderen of te verdedigen of religie, maar hopelijk licht werpen op een paar dingen te... Lees de rest van dit item »

Rode Fort in Delhi

Ook bekend als is Lal Qila, het Rode Fort een 17e eeuw indrukwekkende fort gebouwd door grote mughal keizer Shah Jahan die wereld beroemde liefde monument ook de Taj Mahal in Agra gebouwd complex. Deze indrukwekkende fort complex is gelegen aan de oostelijke rand van de ommuurde stad van Old Delhi op de westelijke oever van de rivier Yamuna. De bouw van dit prachtige complex fort begon in het... Lees de rest van dit item »
Juwelen en diamant zijn iets luxe in ons dagelijks leven. We moeten zorgvuldig verzorgen onze sieraden en diamant. Zodra mijn vriend zei dat haar cartier liefde armband in slechte verschijning was. Volg nu de volgende punten over hoe onderhoud onze cartier juwelen en andere edele diamanten wetenschappelijke. 1. De diamant moet afzonderlijk worden opgeslagen. We moeten niet zetten sieraden en... Lees de rest van dit item »
Tijd staat nog steeds voor niemand. Het één ding zijn wij in staat om zeker te zijn van transformatie is en u kunt veronderstellen dat mensen die positief zijn gekoppeld aan het nastreven van de liefde van paardrijden binnen de generaties in de toekomst, toegang tot apparatuur en faciliteiten die we alleen maar op dit moment voorstellen kunnen zal hebben. Dit zou kunnen worden geloofd voor onze... Lees de rest van dit item »
Pay per click is de stress vrije manier Paynet diensten van reclame die is ook de meest opvallende manier om de potentiële klanten te bereiken. Onze PPC campagne helpt uw website met op de positie van de tip onder de zoekmachine ranking. PPC staan ook bekend als de betaalde versie van de standaard SEO campagne. Het daadwerkelijk helpt u om gemakkelijk webverkeer die op zijn beurt maakt uw... Lees de rest van dit item »
De belangrijkste reden voor dit artikel is om u onze zoekwoorden search engine optimalisatie product gratis. Nu ik weet zeker dat je waarschijnlijk je afvraagt waarom in de wereld zou ik dit doen (andere dan het feit dat ik gewoon een leuk ben guy;-) haha. Alle details zijn hier: gratis zoekwoorden Search Engine Optimalisatie Tool Dus laat me totaal upfront met u worden… Vandaag om... Lees de rest van dit item »
Als u in aandelen en deelbewijzen knoeien, wil u waarschijnlijk houdt gedetailleerde registers bij van uw investeringen. U kunt ook experimenteren met verschillende trading strategieën met historische gegevens. De enige manier om het dagelijkse aandeel bewegingen te analyseren is het gebruik van werkbladen gebouwd in Microsoft Excel. Het is het één gebied waar de eindbelegger dezelfde tools als... Lees de rest van dit item »

Valuta wisselkoers Calculator

De valutamarkt is ook geïdentificeerd als de Foreign exchange is de plek waar in valuta handel geproduceerd en uitwisselingen zijn gemaakt. Recht hier, helpen internationale banken als effectief als andere juridische Financiën organisaties mensen te verkrijgen of verkopen van de valuta’s van verschillende naties. De inkoop en verkoop normaal vereist locatie in de strategie dat één partij... Lees de rest van dit item »